Reviews

Hieronder vind u een aantal reviews
die gemaakt zijn op Google over Stal Kuijper

Judith

Vanmorgen had Aimée "de leukste ponyrijles van haar leven" zoals ze zelf zei bij Stal Kuijper.

Bart Kuijper geeft ontzettend leuk, positief en goed les. Ze heeft heel veel geleerd en voor het eerst gegaloppeerd. Een super ervaring! Echt een aanrader:-)

Fam Woord

Wauw! Wat een positieve ervaring was de les van Bart voor onze 13 jarige dochter. Ze rijdt inmiddels 7 jaar op verschillende maneges, maar wat heeft ze veel geleerd in deze les. Bart benadert alles vanuit een positieve energie, geeft opbouwende feedback en duidelijke uitleg. Volgende week krijgt de les een vervolg. En we overwegen serieus of het haalbaar is ivm de afstand om onze dochter vaker te laten lessen bij Bart.


Marit:
"Ik vond het leuk en leerzaam omdat Bart alles goed uitlegt en ook al rennend naast pony Levi voor deed hoe ik iets moest doen"


Fam. Stomphorst

Onze dochter probeert van haar angst voor paardrijden af te komen. Tijdens haar privéles bij Bart reed ze op Levi, een super lieve Fjord. Ze reed met vertrouwen en gaf aan dat Bart haar goed aanvoelde in wat ze nodig had om haar te steunen en te motiveren. Vol trots vertelt ze aan iedereen hoe fijn het was om op Levi te rijden. Dat smaakt naar meer!

Kortom; we komen zeker nog eens terug!


T. Janssen

Hele fijne les gereden op Levi. Bart past zijn les aan aan het niveau van de ruiter, heel fijn! Snelle reactie op de mail. Mooie locatie en pony’s zien er fantastisch verzorgd uit.

Kortom echt een tip voor iedereen en ik kom zeker nog eens terug.


Fam. Bel Houcin

Mijn 7-jarige dochter heeft een ontzettend leuke paardrijles gehad. Ze was zichtbaar aan het genieten en vraagt wanneer ze weer mag! Aanrader!


M. van Bemmel

Na 40 jaar hier weer voor het eerst paard gereden. Superleuke ervaring! Bart en Esther zijn heel vriendelijk en Bart geeft op een prettig rustige manier les. Mooie locatie ook! Zeker een aanrader!