Wie zijn wij

Hoi! Ik ben Bart, eigenaar van Stal Kuijper. Zelf ben ik opgegroeid in Odijk tussen de schapen en paarden van mijn ouders. Daarnaast reed ik 2 keer in de week op de manege, net buiten het dorp. In de loop der jaren heb ik veel ervaring op gedaan op diverse plekken. 

In mijn lessen staat het plezier voorop. Ik geef op een positieve manier les, breng met enthousiastme mijn kennis op je over en ben gedreven om van jou een goede ruiter te maken. 

Ben je opzoek naar een leerzame en fijne omgeving om op een correcte en rustige manier te leren paardrijden? Dan ben je bij mij van harte welkom!

Ik ben een gediplomeerd manege instructeur. Ik kwam tijdens mijn lessen erachter dat mijn manier van lesgeven hielp bij diverse klachten van sommige klanten. Daarom ben ik mij op dit moment aan het specialiseren met een studie voor het helpen bij kinderen met angst, faalangst, wedstrijdspanning of prestatiedruk. 

Na elke les notuleer ik wat we allemaal gedaan hebben met alle tips en tops. Zo voorkom ik dat de lessen in herhaling vallen en kan ik de vorderingen van elke ruiter bijhouden. Dit is ook erg leuk om later terug te lezen en tot slot komen we ook sneller op een hoger niveau doordat we alles bijhouden! Kom je binnenkort een proefles doen? Tot snel!

Hi, ik ben Esther. Toen ik klein was, was ik altijd al te vinden tussen de paarden. De liefde voor paarden is groter geworden toen ik eindelijk op een manege mocht paardrijden. Al snel groeide deze liefde voor paarden uit tot een droom.. "het hebben van een eigen paard". Inmiddels kan ik vol trots vertellen dat deze droom werkelijkheid is geworden!

Op Stal Kuijper zal je mij niet zoveel in de rijbaan tegen komen, aangezien ik zelf geen lessen geef. Op het lesgeven na ben ik verder een echte duizendpoot, en ondersteun ik Bart waar nodig. 

Kom jij binnenkort ook langs voor je eerste paardrijles van Bart? Dan komen wij elkaar vast ook tegen. Tot dan!